Mercenari

 

 

SUSPESA L’EDICIÓ 2018

 

Si t’agraden els reptes, eres un aventurer i no li tens por al risc i a passar-ho be, este 2018 tens una cita ineludible al “MERCENARI  IBER OCR ANTELLA”.  Una nova proposta  que el  Club Centre Esportiu i Cultural Antella organitza aquest any per  a tots els amants de l´esport.

“MERCENARI  IBER” es una proba on cada corredor podrà posar al límit la seua força física i mental. Una carrera  d´obstacles  per diferents tipus de terrenys de la localitat, dissenyada per a que, de forma individual  o per equip, els esportistes més intrèpids es posen a proba.

Constarà de 10 kilòmetres i 20 obstacles, entre ells, rodes, paral·leles, tubs, cordes, piràmides de cordes, murs, monkeybar, entre d’altres.

“MERCENARI  IBER JUNIOR” es una proba on el que s’inicie  en aquest esport gaudixca  i podrà posar al límit la seua força física i mental.

 

Origens

Si ens remuntem als orígens dels Ibers comprovarem que el caràcter del guerrer,  era el d´un soldat amb molt de valor y sense por la batalla. Els romans els contractaren com a mercenaris donat que eren persones molt lleials que mai abandonaven ninguna batalla.

Es per això, que el “MERCENARI IBER” es presenta com una prova on es pretén reptar a tots els aventurers a que superen cadascuna de les proves propostes. Sense caure amb l´intent, sense deixar superar cap dels obstacles que ens posaran al camí.

Apunta´t i participa!!!   Fes del “MERCENARI IBER” el teu repte per a 2017!!!


SUSPENDIDA LA EDICIÓN 2018

 

Si te gustan los retos, eres un aventurero y no le tienes miedo al riesgo y a pasarlo bien, este 2017 tienes una cita ineludible al “MERCENARI IBER OCR ANTELLA”. Una nueva propuesta que el Club Centre Esportiu i Cultural Antella organiza este año para todos los amantes del deporte.
MERCENARI IBER” es una prueba donde cada corredor podrá poner al límite su fuerza física y mental. Una carrera de obstáculos por diferentes tipos de terrenos de la localidad, diseñada para que, de forma individual o por equipo, los deportistas más intrépidos se pongan  a prueba.
Constará de 10 kilómetros y 20 obstáculos, entre ellos, ruedas, paralelas, tubos, cuerdas, pirámides de cuerdas, muros, monkeybar, entre otros.
MERCENARI IBER JUNIOR” es una prueba donde el que se inicie en este deporte podrá disfrutar y pondrá al límite su fuerza física y mental.

 

Origenes

Si nos remontamos a los orígenes de los Iberos comprobaremos que el carácter del guerrero, era el de un soldado con mucho valor y sin miedo a la batalla. Los romanos los contrataron como mercenarios dado que eran personas muy leales que nunca abandonaban ninguna batalla.
Es por eso, que el “MERCENARI IBER” se presenta como una prueba donde se pretende retar a todos los aventureros a que superen cada una de las pruebes propuestas. Sin caer en el  intento, sin dejar superar ninguno de los obstáculos que nos pondrán al camino.
Apuntate y participa!!! Haz del “MERCENARI IBER” tu reto para 2017!!!


Credencials