COMUNICAT CECANTELLA

El Centre Esportiu i Cultural Antella (CECAntella) com a organitzador del Triatló Antella, davant la situació generada per la crisi del COVID-19, vol informar que estem en contacte amb totes les autoritats (governamentals, sanitàries i esportives) i seguim totes les seues indicacions. Pel moment les mesures de protecció que s’estan prenent no afecten la data del 18 de juliol de 2020, per tant continuem treballant en l’organització del triatló com hem fet ininterrompudament des de 1990.

Davant la incertesa en l’evolució del confinament i resta de mesures imposades, volem anunciar que hem decidit endarrerir l’obertura d’inscripcions, que normalment comença l’1 d’abril. Anirem informant periòdicament de totes les novetats que tinguem en les nostres xarxes socials i pàgina web.

 

Per altra banda, volem comunicar que la Travessia organitzada pel CECAntella, prevista per al 23 d’agost de 2020, queda suspesa seguint les indicacions de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Sabem que tota la preparació de la temporada s’ha vist trastocada i les dificultats per a entrenar a casa, però compartim les vostres ganes que passe tot i tornar a gaudir del nostreesport.

Volem que tot isca bé, per això vos desitgem molta salut i resiliència. Entre tots podem superar-ho!!